07:31 17.07.2020

Російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, троє українських військовослужбовців отримали поранення і один бойову травму

1 хв читати
Російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, троє українських військовослужбовців отримали поранення і один бойову травму

За минулу добу російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, троє українських військовослужбовців отримали поранення і один бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"16 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до використання на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти і 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети, снайперську і стрілецьку зброю ... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів троє захисників об'єднаних сил отримали поранення, ще один воїн - бойову травму", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

Обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Водяне, Опитне, Старогнатівка, Гнутове, Авдіївка, Мар'їнка, Новозванівка, Причепилівка, Оріхове.

За даними української розвідки, за минулу добу наші захисники знищили одного і поранили не менше одного російського найманця.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах наших захисників у Водяного ... За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських захисників немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

Окупанти нарощують темпи атак на сіверському та курахівському напрямках - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ДТП на харківській окружній дві людини загинули, одну госпіталізовано у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА