17:22 15.06.2018

Москалькова планує зустрітися з українською колегою Денісовою в Москві 18 червня

2 хв читати
Москалькова планує зустрітися з українською колегою Денісовою в Москві 18 червня

Уповноважений з прав в РФ Тетяна Москалькова повідомила, що домовилася зустрітися з українською колегою Людмилою Денісовою в Москві 18 червня.

"В ході останніх телефонних переговорів ми домовилися зустрітися в понеділок у Москві, в моєму офісі, щоб запланувати шляхи взаємодії, найбільш оптимальний графік і логістику відвідування тих громадян, яких Денісова позначила в своєму списку, направленому мені для відвідування, і, відповідно, тих громадян, яких я вказала в своєму списку для можливого відвідування в Україні", - сказала Т.Москалькова "Інтерфаксу".

Вона зазначила, що у зв'язку з цими домовленостями вважає дивною заяву Л.Денісової про те, що переговори щодо моніторингових візитів на території РФ зайшли в глухий кут.

Уповноважений зазначила, що відмова Л.Денісової від поїздки до Омська викликає у неї "цілковитий подив", адже український омбудсмен сама вказала Дмитра Штиблікова як людину, яку вона хотіла б відвідати.

Тим часом Т.Москалькова направила українській колезі офіційне запрошення провести зустріч 18 червня в Москві для обговорення графіка відвідування ув'язнених двох країн.

"З урахуванням того, що ви перебуваєте в Москві і наших попередніх домовленостей телефоном запрошую вас в понеділок, 18 червня, зустрітися в апараті уповноваженого з прав людини в РФ і обговорити дорожню карту за взаємного, паритетного і синхронного відвідування країн відповідно до списків, якими ми з вами обмінялися", - йдеться в документі, копія якого є в "Інтерфаксу".

Уповноважений в листі також висловила жаль у зв'язку з тим фактом, що Л.Денісова не знайшла можливості спільно відвідати в Омську 16 червня засудженого громадянина України і Росії Дмитра Штиблікова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА