День фінансів, 9 листопада: експериментальна вакцина вплинула на ринки, а гральний бізнес може вплинути на туризм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 листопада: експериментальна вакцина вплинула на ринки, а гральний бізнес може вплинути на туризм

545
Понеділок, 9 листопада. Почнемо новий тиждень з хороших новин:
Експериментальна вакцина від Pfizer ефективна на 90%. Світові фондові індекси злетіли до рекордних значень після того, як компанія Pfizer заявила, що її експериментальна вакцина більш ніж на 90% ефективна в запобіганні COVID-19. Світовий індекс акцій MSCI, який відстежує акції в 49 країнах, і ф’ючерси, які відстежують S&P 500, досягли рекордних максимумів.
День фінансів, 9 листопада: експериментальна вакцина вплинула на ринки, а гральний бізнес може вплинути на туризм
Також фондові індекси позитивно відреагували на перемогу Байдена на виборах.
Карантин вихідного дня. Як це може бути? На продовження теми, МОЗ рекомендує ввести в Україні карантин вихідного дня. У суботу та неділю будуть відкриті продуктові магазини, автозаправні станції, звичайні і ветеринарні аптеки, а також працюватиме транспорт. При цьому в Кабміні обіцяють не штрафувати українців за відсутність маски на вулиці.
Гральний бізнес = туристичний бум. Таку заяву зробив народний депутат України, голова фракції “Слуга народу” в ВРУ Давид Арахамія. За його словами, у 2022 році в Україні відбудеться розвиток туристичної галузі через відкриття грального бізнесу в державі, в Україну планують “зайти” міжнародні готельні мережі.
У жовтні державний бюджет виконано на 110%. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що завдяки боротьбі зі схемами податкова служба перевиконала индикатив надходжень на 42%. Загалом за 10 місяців цього року бюджет виконано на 99%. А в Мінсоцполітики поспішили відрапортувати, скільки пенсіонерів отримали підвищення пенсій з вересня.
НБУ подовжив термін подачі звітів небанківськими фінустановами. Національний банк подовжив термін подачі звітів і внесення виправлень у раніше подану звітність з фінмоніторингу небанківськими фінустановами до 13 листопада.
Книгу скарг скасовано. Форма захисту прав споживачів у вигляді паперової книги відгуків і пропозицій втратила свою ефективність. Міністерство юстиції України нагадало зручні та ефективні способи для споживача залишити скаргу або відгук.
Найпоширеніші міфи про РРО. А Європейська бізнес асоціація розповіла про найпоширеніші міфи щодо РРО, пояснивши деякі факти навколо набрання чинності законів 128-IX і 129-IX.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас