RU
 

Кандидатів у нардепи закидали яйцями в Києві

Корреспондент.net,  30 липня 2019, 18:22
0
1505
Кандидатів у нардепи закидали яйцями в Києві
Фото: Сергей Сай-Боднар / Facebook
У Києві кандидатів у нардепи закидали яйцями

Під час прес-конференції молоді люди увірвалися в аудиторію і з криками "Ганьба!"та "Геть сепаратиста Аксьонова!" почали закидати кандидатів яйцями.

 
Люди в футболках з написом "Традиція і Порядок" увірвалися на прес-конференцію кандидатів у депутати по округу №50 Андрія Аксьонова (самовисування) та Сергія Кошукова (Європейська солідарність) і закидали їх яйцями. Про це повідомляє канал 112 Україна у вівторок, 30 липня.
 
Викласти свою позицію з приводу можливих порушень перед цим встигли обидва кандидати в нардепи - Аксьонов і Кошуков. Коли ж слово передали громадському спостерігачу Борису Овчарову, за дверима конференц-залу почулися крики.
 
За лічені хвилини молоді люди з написами на футболках "Традиція і Порядок" виламали двері в зал, де проходила прес-конференція, і почали закидати кандидатів у нардепи яйцями з криками "Ганьба!" і "Геть сепаратиста Аксьонова!".
 
 
 
 
 
 
За даними ЦВК, на 50-му окрузі лідирує кандидат від Опозиційного блоку Руслан Требушкін. За результатами підрахунку 100% електронних протоколів свій голос за нього віддали 30,29% виборців. Самовисуванець Андрій Аксьонов відстає від Требушкіна всього на 206 голосів - його підтримали 29,97% виборців. У свою чергу, Сергій Кошуков від Європейської солідарності посів п'яте місце в гонці з результатом 2,59% - його підтримали 1696 осіб.
 
 
Нагадаємо, 22 липня в Покровську почалися протести після того, як спостерігачі на дільниці виявили розбіжності в цифрах, зазначених у протоколах.
 
Також у Покровськ відправили вертоліт з силовиками для стабілізації ситуації під час підрахунку голосів в ОВК №50.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: депутатыЦИКРадакандидаты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі