День фінансів, 25 квітня: плани НБУ щодо міжбанку, досягнення НАБУ, боротьба зі "смертю дизеля" від Bosch — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 квітня: плани НБУ щодо міжбанку, досягнення НАБУ, боротьба зі "смертю дизеля" від Bosch

601
Середа, 25 квітня. Екватор робочого тижня запам’ятався новинами від багатьох компаній і відомств.
Відкликання від Audi. Німецький автоконцерн Audi відкликає 1,2 млн легкових автомобілів і позашляховиків у всьому світі в зв’язку з тим, що електронагнітачі охолоджуючої рідини можуть пересихати і спричиняти загоряння.
Пропозиція від голови ГПУ. Генеральний прокурор висловився про необхідність ухвалення спеціального закону про конфіскацію нерухомості і коштів на банківських рахунках, які не мають офіційного пояснення.
Досягнення НАБУ. Сьогодні голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник розповідав журналістам про головні здобутки його відомства за три роки. Каже, що вдалося навіть “похитнути касту недоторканних”.
Плани НБУ щодо міжбанку. Національний банк у 2-му кварталі має намір купувати до 10 млн доларів щодня на міжбанківському валютному ринку для нарощування міжнародних резервів. Як і раніше Національний банк при проведенні інтервенцій буде мінімізувати власний вплив на процес ціноутворення на валютному ринку.
“Прорив” від Bosch. Компанія сьогодні повідомила про “прорив” в розробці технологій для двигунів. Нова технологія, яка використовує штучний інтелект, покладе край дебатам про “смерть дизеля”, зазначають в Bosch.
Нові правила оренди житла від Кабміну. Уряд каже, що вони мають вивести ринок оренди з тіні, однак експерти припускають зовсім інші результати нововведень.
Окрема рубрика дня: 1 + 1.
Банки. Загальні збори акціонерів Скай Банку 23 квітня доручили наглядовій раді провести переговори з банком «Січ» про проведення реорганізації за спрощеною процедурою і вжиття відповідних заходів.
Рітейлери. Антимонопольний комітет України почав розгляд справи про набуття Bronberry Development Inc. і Cremnos Investments Corp. контролю над компанією “Холдинг Рітейл Лтд.” (всі – Род-Таун, Британські Віргінські о-ви).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас