16:26 02.07.2018

Звільнився голова правління "Інтерпайп НТЗ"

2 хв читати

Наглядова рада ПАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" ("Інтерпайп НТЗ", Дніпро) звільнила голову правління Євгена Копаєва за його бажанням, доручивши тимчасово виконувати його обов'язки головному інженеру компанії Сергію Костенку.

Як повідомив емітент у системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, кадрове питання розглянуто на засіданні НР 27 червня поточного року.

Як уточнюється, повноваження Є.Копаєва було припинено з 27 червня 2018 року. С.Костенко призначений т.в.о. голови правління з 28 червня.

Є.Копаєв виконував обов'язки голови правління з 16 січня 2014 року до 19 травня 2015 роки після звільнення з посади екс-заступника генерального директора групи "Челябінський трубопрокатний завод" (ЧТПЗ, РФ) росіянина Володимира Горнштейна, який керував підприємством з 1 жовтня 2013 року. З 20 травня 2015 року обіймав посаду голови правління з 27 червня 2018 року.

"Інтерпайп НТЗ" є найбільшим виробничим активом "Інтерпайп" у трубному бізнесі. Виробляє прямошовні зварні труби діаметром від 152 до 530 мм. Виробничі потужності перевищують 850 тис. тонн.

"Інтерпайп" - міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія, що входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб, є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь ".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграріям із чинною бронню на мобілізацію автоматично пролонговано її на 1 місяць

"Укренерго" запроваджує ліміти споживання на перший день літа з 18:00 до 23:00

"Укренерго" попереджає про ймовірне повернення до обмежень е/е через можливий дефіцит

Кабмін встановив із 1 червня тариф на е/е для населення в 4,32 грн/кВт-год - перший заступник голови енергокомітету Ради

Країни ЄС згодні координувати зусилля для скорочення імпорту енергоносіїв із РФ до нуля - єврокомісар

США планують залучити понад $62 млрд бюджетної допомоги Україні від міжнародних партнерів - заступник міністра

Нові вимоги ДБН до бомбосховищ можуть стати бар'єром для реалізації проєктів в Україні - ЄІБ

Питання перегляду тарифів на е/е для населення до порядку денного засідання Кабміну не включали

Пріоритет "Метінвесту" - залучити до роботи якомога більше колишніх військових - СЕО

Графіки відключень не застосовуватимуть до підприємств, які імпортують 80% електроенергії - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА