День фінансів, 5 листопада: основні цифри держбюджету-2021, новий вид відпустки, ще один показник для "червоної" зони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 листопада: основні цифри держбюджету-2021, новий вид відпустки, ще один показник для "червоної" зони

605
Четвер, 5 листопада, трохи відкриє завісу 2021.
Основні цифри держбюджету-2021. Народні депутати підтримали в першому читанні державний бюджет на 2021 рік – законопроєкт №4000. За проєкт проголосували 275 народних депутатів. Серед цікавих цифр у проєкті держбюджету на наступний рік: середньорічний прогнозний курс валюти – 29,1 гривні за долар, прискорення інфляції до 7,3%, зростання мінімальної заробітної плати на 30%. В новині за посиланням Finance.ua розповідає більше про основні показники, закладені в проєкті держбюджету на 2021.
День фінансів, 5 листопада: основні цифри держбюджету-2021, новий вид відпустки, ще один показник для "червоної" зони
Окремо хочемо розповісти і про пенсії. Згідно з проєктом бюджету, пенсії наступного року не тільки зростуть, а й будуть введені доплати окремим категоріям пенсіонерів. Мінімальна пенсія (виходячи з прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність) наступного року становитиме з 1 січня 1769 грн.
📹 Як завжди, відповіді на актуальні запитання про курс, казну і справи України в цілому ви можете отримати від Олексія Козирєва. Так, у новому відео фінансовий експерт розповість, чи зможе прожити Україна без траншу МВФ. Як вплине на курс долара, євро, вартість золота. І чому все ж таки КСУ скасував е-декларування.

Топ-3 пізнавальних відео на youtube-каналі Finance.ua 🎬

На руку багатіям, або День після після виборів у США. У перший день після виборів президента США статки 10 найбагатших людей світу зросли більш ніж на $33 млрд. Найбільший приріст у генерального директора Amazon Джеффа Безоса. Його статки збільшилися на $10,5 млрд. На другому місці опинився голова Facebook Марк Цукерберг — зростання на $8 млрд.
Нова відпустка на два тижні. Депутати пропонують запровадити новий вид відпустки тривалістю два тижні. Її даватимуть після народження дитини будь-якому члену сім’ї батькові, матері, бабусі чи дідусеві.
Ще один показник для “червоної” зони і карантинні обмеження. МОЗ пропонує запровадити новий показник для “червоної” зони карантину. Він пов’язаний з кількістю позитивних тестів на коронавірус. Також у МОЗ розповіли про вартість і фінансування ПЛР-тестів на коронавірус.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас