Meizu показав свій новий флагман за два тижні до презентації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meizu показав свій новий флагман за два тижні до презентації

Фондовий ринок
536
Meizu дражнив майбутнім флагманом останні кілька днів, а тепер навіть опублікував повні фотографії пристрою спереду і ззаду. Напис на зображенні Meizu перекладається як “Талановитий, як ти. Щорічний флагман, який ви ніколи не забудете з першого погляду. 8 травня прес-конференція серії 17”. Вчора компанія оголосила дату запуску телефону.
Модуль камери Meizu 17 складається з чотирьох сенсорів, розташованих горизонтально, з кільцевим спалахом в центрі. Хоча задня частина телефона має конічні скляні краї, передня частина телефона має плоский дисплей.
Meizu показав свій новий флагман за два тижні до презентації
Ми також бачимо той же дисплей в білій рамці з отвором в правому верхньому куті екрана. На екрані також є сканер відбитків пальців. Meizu була однією з перших компаній, яка підтвердила, що її наступний флагман матиме процесор Snapdragon 865. Згідно з витоками, дисплей має 90-ГГц OLED, а також оперативну пам’ять LPDDR5 і UFS 3.0. Кажуть, що основна камера буде мати 64-мегапіксельну матрицю і батарею на 4500 мАг. Завдяки модему X55, який поставляється в комплекті з кожним чіпом Snadpragon 865, телефон також буде підтримувати Wi-Fi 6 і 5G.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас