Порошенко озвучив зв'язок між Антикорупційним судом і траншем МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко озвучив зв'язок між Антикорупційним судом і траншем МВФ

Казна та Політика
715
Президент України Петро Порошенко розраховує, що Антикорупційний суд може з’явитися вже у травні, що відкриє шлях черговому траншу МВФ.
Про це він заявив в інтерв’ю німецькому журналу Focus.
“Ми прагнемо прискорити процес створення незалежного Антикорупційного суду. Я абсолютно упевнений, що нам це вдасться у першій половині року, можливо, ще у травні. І тоді ми отримаємо наступний транш”, – зазначив глава держави.
Також Порошенко зауважив: пишається тим, що “за 4 роки в економіці вдалося досягти великих успіхів, ніж за 25 років до цього”, зокрема поліпшити інвестиційний клімат – у рейтингу Doing-Business країна піднялися з 135 місця в 2013 році на 76.
“Темпи економічного розвитку цього року, очевидно, складуть 3,5%. Покажіть мені ще країну, якій таке вдалося в умовах війни”, – заявив президент.
Проект закону про Вищий антикорупційний суд від президента Петра Порошенка зареєстрували у Верховній Раді 22 грудня 2017 року. Також у парламенті зареєстровані 4 альтернативні законопроекти від депутатів.
18 січня Рада не змогла внести до порядку денного президентський законопроект 7440 про Вищий антикорупційний суд та 4 альтернативні законопроекти.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас