День фінансів, 13 червня: абонплата за комуналку, розділення УЗ, іржаві балки Подільсько-Воскресенського моста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 червня: абонплата за комуналку, розділення УЗ, іржаві балки Подільсько-Воскресенського моста

655
Четвер, 13 червня, виявився не дуже вдалим:
Для Укрзалізниці: її планують розділити по-новому. Уряд вирішив провести повну зміну організаційної структури підприємства. Так, на зміну нинішньому регіональному розділенню має прийти сегментування за бізнес-напрямками. Простіше кажучи, компанія буде розділена на кілька складових вантажні перевезення, пасажирські, управління інфраструктурою, виробництво і сервіс, управління неформальними активами. Поки до кінця не зрозуміло, кому і наскільки це допоможе.
Більше того, Омелян вже запропонував перейменувати українську залізницю. Один з наших читачів під ніком liteon відреагував на пропозицію міністра інфраструктури і дав відмашку: «Нехай буде Ukrainische Bahn». У коментарях читачі Finance.ua навіть пропонують поставити Омеляну пам’ятник, або ввести «орден Гіперлупа». Приєднуйтесь до обговорення.
Для тих, хто не створить ОСББ. В Україні відповідно до закону про житлово-комунальні послуги той, хто не створить ОСББ або не обере керуючого свого будинку, повинен вносити абонплату на комуналку. Важливо зазначити, що гроші будуть стягуватися щомісяця, навіть якщо не користуватися комунальними послугами. і платитимуть всі по-різному.
Для іржавих балок на Подільсько-Воскресенському мосту. Скоро їх ера добіжить кінця – балки планують розібрати. І хоча величезні іржаві труби є незмінною “окрасою” моста вже багато років, Кличко обіцяє, що на початку осені цих іржавих балок на мосту не буде. Міст матиме зовсім інший вигляд.
Для тих, хто вже забрав гроші з гривневого депозиту. За підрахунками НБУ, обсяг гривневих депозитів населення в банках зменшився до 276,26 млрд грн (2,9%). Напевно, ті, хто забирав свої кошти з депозитів, так і не встигли скористатися «Бонусом до депозиту» від Finance.ua. Так і не отримавши прибавку до відсоткової ставки. Але не біда, оскільки програма розвивається, і з кожним днем ​​до неї приєднується все більше банків і користувачів. Не лінуйтеся отримувати більше, переходьте за посиланням:

Бонуси до ваших депозитів 💰

Для американської компанії Verizon Communications. Huawei вимагає від неї не багато не мало – $1 млрд за патенти. «З огляду на ширший геополітичний контекст, будь-яка проблема, що стосується Huawei, має наслідки для всієї галузі, а також викликає стурбованість на національному і міжнародному рівнях», – прокоментували в Verizon Communications.
Для тих, у кого в авто поліцейський не знайшов аптечку. Поїздку без аптечки на легковому авто слід кваліфікувати за ст. 125 КУпАП, яка тягне за собою лише попередження. Однак, за відсутності аптечки поліцейські звинувачують водія в порушенні вимог п. 31.4.7 “є” ПДР. Вони керуються ч. 1 ст. 121 КУпАП, яка встановлює відповідальність за керування авто з технічними неполадками, експлуатація з якими забороняється, і тягне штраф.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас