У США презентували нові Mazda3 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США презентували нові Mazda3 (відео)

Технології&Авто
2176
В американському Лос-Анджелесі показали нові Mazda3.
Одразу помітна різниця між кузовами хетчбек і седан.
Обидва варіанти мають прихильників в Україні. Японський автовиробник вирішив зробити версії ще більше несхожими, в межах корпоративної стилістики Kodo. Хетчбек зробили більш емоційним, залишивши практично незмінними пам’ятні риси концепту Kai. Седан — отримав дизайн концептуального Vision Coupe.
Нові Mazda3 пішли в різних напрямках і щодо габаритів. Седан виріс в довжину до 4662 мм, а його висота зменшилась на 5 мм. Хетчбек став компактнішим: його довжина – 4459 мм, а висота -1440 мм. Довжину колісної бази поки не повідомили.
Салон автівок намальований кількома прямими лініями, позбавлений зайвої химерності, а кокпіт розділений високою масивною консоллю між сидіннями. Через таку конструкці у передньопривідного автомобіля немає необхідності в настільки високому тунелі.
У лінійці силових агрегатів, доступних для нової Mazda3, п’ять моторів: три бензинових Skyactiv-G об’ємом 1,5/2/2,5 л, 1,8-літровий дизель Skyactiv-D та “мікрогибридна” установка на базі нового бензинового двигуна з запалюванням від стиснення Scyactive X.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас