17:22 04.10.2019

СБУ в зоні ООС виявила сховки бойовиків із військовими засобами ураження

1 хв читати
СБУ в зоні ООС виявила сховки бойовиків із військовими засобами ураження

Співробітники Служби безпеки України в районі проведення Операції об'єднаних сил виявили тайники бойовиків із військовими засобами ураження.

"Неподалік лінії розмежування у м. Гірському, що на Луганщині, правоохоронці вилучили з колодязя у дворі нежитлового будинку 27 реактивних освітлювальних патронів, п'ять гранат Ф-1 і РГД-5, запал для гранат, понад 700 патронів різного калібру, чотири планки швидкого спорядження до автомата Калашникова, аптечку з медпрепаратами виробництва РФ і камуфляжний одяг", - повідомляє прес-центр СБУ на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

Правоохоронці встановили, що у 2014 році схрон заклав бойовик угруповання "Привид", який нині перебуває на території тимчасово окупованого м. Первомайська у складі незаконного збройного формування.

"Інший сховок зі смертоносними засобами виявлено у покинутому будинку в с. Дача Бахмутського району Донецької області, де раніше перебувало угруповання так званої народної міліції ДНР. Бойовики сховали протитанкову міну, два снаряди до гармати і майже 4000 набоїв різного калібру", - йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування за кримінальними провадженнями за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА