RU
 

В Україні на COVID-19 хворіють 624 військових

Корреспондент.net,  8 вересня 2020, 12:32
0
75
В Україні на COVID-19 хворіють 624 військових
Фото: Медицинские силы ВСУ
У ЗСУ за добу виявлено 27 нових випадків COVID-19

Напередодні в ЗСУ виявили 27 нових випадків коронавірусу, ще вісім - виявили в Держприкордонслужбі.

За минулу добу в складі ЗСУ зафіксували 27 нових випадків COVID-19. Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у вівторок, 8 вересня.

"З них на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебувають 7 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - 4 військовослужбовців, Миколаївський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, Рівненський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, Інфекційна лікарня міста Харків - 1 військовослужбовець). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", - сказано в повідомленні.

При цьому вдома під наглядом медичної служби лікуються 20 осіб: четверо військовослужбовців і двоє працівників ЗСУ у Львівській області, по двоє військовослужбовців у Київській та Житомирській областях, один військовослужбовець і один працівник ЗСУ в Хмельницькій області, один військовослужбовець і один працівник ЗСУ в Харківській області, один військовослужбовець і один працівник ЗСУ в Рівненській області, по одному працівнику ЗСУ в Тернопільській, Волинській, Дніпропетровській та Одеській областях. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Усього зараз в ЗСУ на коронавірус хворіють 624 людини. Всього за час пандемії одужали - 1347 осіб, летальних випадків - шість. На ізоляції перебуває 491 особа.

У свою чергу в Держприкордонслужбі за добу виявили вісім нових випадків захворювання, а в Національній академії ГГПСУ ім. Богдана Хмельницького в цілому зафіксовано 14 хворих, повідомляє прес-служба відомства.

"За минулу добу серед персоналу відомства всього зареєстровано 8 нових випадків захворювання на COVID-19. При отриманні позитивних результатів тестування відразу ж встановлюється коло контактних осіб, які перебувають під контролем медиків. Водночас не відповідає дійсності інформація про різке збільшення захворюваності в Національній академії державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького. Так, станом на 8 вересня 2020 року, з початку пандемії коронавірусної хвороби в академії зафіксовано 14 позитивних тестів на COVID-19", - інформують в ДПСУ.

Із загальної кількості військовослужбовців і працівників навчального закладу, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, одужали четверо, ще десять осіб продовжують лікуватися амбулаторно. Також під контролем медиків зараз перебувають 120 співробітників, які могли контактувати з хворими.

Нагадаємо, що захворюваність на COVID-19 в Україні майже подвоїлася. У серпні на коронавірус захворіли 53 тисячі осіб, тоді як в липні - 28 тисяч. З квітня були госпіталізовані 48 тисяч пацієнтів з COVID-19.

Також кількість госпіталізацій з COVID подвоїлася за місяць. Кількість госпіталізованих з коронавірусом пацієнтів наближається до восьми тисяч, хоча в липні їх було не більш як 3,5 тисяч.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус
AstraZeneca відкликає свою вакцину проти COVID-19 у всьому світі
Вчені розробили універсальну вакцину від коронавірусу - The Guardian
ВООЗ планує підписати угоду що запобігання пандемій
За тиждень від COVID-19 і грипу в Україні померли 28 людей
В Україну завезли 254 тис. доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: военныевоеннослужащиеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі