11:55 06.05.2020

Українські піхотинці продовжують виконувати складні завдання на лінії зіткнення і дають гідну відсіч російському агресору - Зеленський

2 хв читати
Українські піхотинці продовжують виконувати складні завдання на лінії зіткнення і дають гідну відсіч російському агресору - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський привітав українських воїнів-піхотинців з їхнім професійним святом Днем піхоти і відзначив їхній великий внесок у захист територіальної цілісності країни.

"Це свято мужніх та впевнених у своїй силі воїнів, які складають основу механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин та підрозділів Збройних сил України. Бути піхотинцями нелегко, адже саме на ваші плечі війна покладає найбільший тягар випробовувань і труднощів. Саме ви першими стаєте на шляху ворога, відбиваєте його атаки та рішуче просуваєтесь назустріч небезпеці, виборюючи для нашої держави те, що належить їй по праву", - йдеться в привітанні на сайті глави держави в середу.

Зеленський зазначив, що і в день свого професійного свята українська піхота продовжує впевнено виконувати складні завдання на лінії бойового зіткнення, дає гідну відсіч російському агресору, стримує його збройні провокації і підступні обстріли.

"Від імені українського народу висловлюю щиру подяку особовому складу та ветеранам піхоти за сумлінне виконання конституційного обов'язку, стійкість і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять!" - зазначив президент.

Зеленський переконаний, що українські піхотинці й надалі надійно захищатимуть свободу і незалежність держави.

"Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я добробуту, незламності духу, нових успіхів і перемог в ім'я Вітчизни. Слава українським воїнам-піхотинцям! Слава Україні!" - йдеться в привітанні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА