12:36 03.10.2018

Україну очікує похолодання і сильний вітер

1 хв читати
Україну очікує похолодання і сильний вітер

 Найближчої доби погоду в Україні визначатиме поле зниженого атмосферного тиску, а з північного заходу Європи продовжить надходити прохолодне повітря, внаслідок чого температура знизиться, окрім того, по всій країні посилиться вітер.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних та північних областях місцями невеликий дощ, у Карпатах з мокрим снігом, на решті території без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 3-8 ° тепла, у західних областях місцями на грунті заморозки 0-3 °, вдень 9-14 ° тепла; у південній частині вночі 6-11 °, вдень 15-18 °. На високогір'ї Карпат вночі заморозки 0-5 °, температура вдень 2-7 ° тепла.

У Києві - без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-7 ° тепла, вдень 11-13 °.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 4 жовтня найвища температура вдень була +25,3 у 1918 році, найнижча вночі -2,6 в 1910 році.

5 жовтня - без опадів. Вітер північно-західний, західний, 3-8 м/с.

Температура вночі 1-6 ° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-3 °; вдень 10-15 ° тепла, на півдні до 17 °.

У Києві - без опадів. Вітер північно-західний, 5-8 м/с. Температура вночі 3-5 ° тепла, на ґрунті заморозки 0-2 °, вдень 12-14 ° тепла.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Кличко оприлюднив інфографіку про проєкти, реалізовані у столиці за 10 років

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА