19:20 11.05.2020

Порошенко: Вимагаю від Зеленського продовжити заборону російських соцмереж і каналів в Україні

1 хв читати
Порошенко: Вимагаю від Зеленського продовжити заборону російських соцмереж і каналів в Україні

Заходи щодо заборони російських соціальних мереж і каналів в Україні слід продовжити, вважає п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко, повідомляє прес-служба партії "Європейська солідарність".

"Вимагаю від президента Зеленського негайно скликати засідання РНБО і продовжити заходи з заборони російських соціальних мереж і каналів в Україні. Те, що я зробив 5 років тому", - заявив Порошенко в ефірі міжнародної телеконференції "Мир і війна" до 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На думку Порошенка, протидія гібридній агресії через російські ЗМІ та соцмережі, аж ніяк не менш важливі, ніж ті зусилля, що докладає держава в сфері оборони.

"Треба створити умови, для, в тому числі, російськомовних громадян Європи і Сполучених Штатів Америки, щоб мати пан'європейський, панамериканський російськомовний канал, який дасть можливість чути альтернативну точку зору. Тому що коли люди "сидять на голці" "Russia Today" або "Росія 24" - дуже легко обманювати і підтримувати п'яту колону всередині держави", - підкреслив п'ятий президент України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА