07:47 12.05.2018

Трамп виступить із відеозверненням на церемонії відкриття посольства США в Єрусалимі

1 хв читати
Трамп виступить із відеозверненням на церемонії відкриття посольства США в Єрусалимі

Президент США Дональд Трамп 14 травня виступить на церемонії відкриття нової будівлі посольства США в Єрусалимі перед 800 американських і ізраїльських чиновників у форматі відеозвернення, повідомив у п'ятницю журналістам посол США в Ізраїлі Девід Фрідман.

"Президент звернеться до аудиторії по відеомосту", - заявив посол, не уточнивши, чи буде це пряме включення, або записане звернення.

Дипломат розповів також, що в п'ятницю американська дипломатична місія завершила роботу в Тель-Авіві і повернеться до роботи в понеділок 14 травня в новій будівлі в Єрусалимі.

Д.Трамп раніше повідомляв, що не буде присутній на церемонії відкриття американського посольства в Єрусалимі особисто. Американську делегацію очолить заступник голови Держдепу США Джон Салліван.

У грудні 2017 року Д.Трамп прийняв рішення щодо перенесення американського посольства в Єрусалимі з Тель-Авіва до Єрусалиму, таким чином визнавши місто столицею Ізраїлю і відмовивши палестинцям у праві вважати Східний Єрусалим столицею Палестини. Даний крок викликав негативну реакцію з боку палестинців, арабських і мусульманських країн, а також критику деяких європейських партнерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

Франція починає постачання Україні літаків Міраж-2000 і навчить персонал однієї бригади - Макрон на зустрічі з Зеленським

Кулеба обговорив із вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою

ВР ухвалила закон, що регламентує повноваження Держспецзв'язку щодо закупівлі безпілотних систем, боєприпасів до них, а також засобів РЕБ

90% рятувальників і поліцейських заброньовано

Чиновника КМДА, підозрюваного у вимаганні грошей з перевізників, відсторонено від посади, йому обрано запобіжний захід

Окупанти 14 разів обстріляли Нікопольський район, є жертви та руйнування

Кабмін схвалив залучення ще 30 млн євро від KfW на реконструкцію однієї з підстанцій у Львівській області - Шмигаль

Нідерланди з Данією робитимуть для України БМП і з Німеччиною - Patriot

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА