07:22 23.01.2019

СБУ блокувала канал контрабанди в Україну психотропних речовин

1 хв читати
СБУ блокувала канал контрабанди в Україну психотропних речовин

Співробітники Служби безпеки України блокували функціонування міжнародного каналу контрабанди в Україну психотропних речовин.

"Оперативники Харківського Управління СБУ встановили, що житель Сєвєродонецька особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував в Україні, зокрема в Харківській області, наркодилерам великими партіями. Під час спецоперації правоохоронними органами задокументовано факт збуту зловмисником таблеток психотропу МДМА на 9 тисяч євро", - повідомляє прес-центр СБУ.

Співробітники спецслужби затримали чоловіка в пункті пропуску "Ягодин" у Волинській області при спробі ввезення в Україну великої партії психотропів. У нього вилучено 6 тисяч таблеток МДМА, захованих у пакетах з кавою. Операція проходила за сприяння Державної прикордонної служби України процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

Під час спецоперації правоохоронці вилучили з незаконного обігу 8,5 тис. таблеток МДМА вагою понад 2,6 кг, вартість яких за цінами "чорного ринку" сягає 3 млн грн.

Слідчі Управління СБУ в Харківській області вирішують питання про повідомлення затриманому підозри у вчиненні злочинів, передбачених ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин) і ст.305 (контрабанда психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА