PepsiCo відкриває в Україні нове виробництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PepsiCo відкриває в Україні нове виробництво

Фондовий ринок
1525
Один з найбільших виробників продуктів харчування і напоїв – компанія PepsiCo Україна почала проект з локалізації виробництва чіпсів ТМ Lay’s, що передбачає запуск лінії з виробництва чіпсів на чинному заводі в Миколаївській області. Зараз PepsiCo виробляє чіпси Lay’s у Польщі.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Виробнича лінія буде запущена в роботу до середини 2019 року.
Наразі на заводі виробляються сухарики Хрусteam, соки Садочок, соки Агуша і здійснюється первинна переробка сезонних овочів і фруктів. Також компанія почала підготовчі роботи з розширення діючого виробництва сухарів Хрусteam за рахунок встановлення другої лінії.
Компанія вироблятиме чіпси з картоплі, вирощеної в Україні. Щорічна потреба виробництва в картоплі особливих “чіпсових” сортів становить близько 40-60 тис. тонн.
“PepsiCo прагне до максимальної локалізації виробництва і використання сировини місцевих постачальників в країнах своєї присутності. Сьогодні ми ведемо підготовку до встановлення першої лінії з виробництва картопляних чіпсів, а також впроваджуємо власну агропрограму”, – зазначила гендиректор компанії Ірина Козлова.
Потужність нових ліній і обсяг інвестицій компанія не розголошує.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас