21:46 29.04.2020

Відносно стабільна ситуація з COVID-19 спостерігається в Італії

1 хв читати
Відносно стабільна ситуація з COVID-19 спостерігається в Італії

Кількість нових випадків зараження коронавірусом в Італії в середу зберіглася приблизно на рівні попереднього дня з тенденцією на невелике зниження, інформує Служба цивільної оборони країни.

Згідно з її даними, за останню добу в Італії діагностовано 2 тис. 86 нових випадків зараження, в той час як напередодні їх було 2,1 тис.

Аналогічна ситуація спостерігається і з показником смертності - в середу померли 323 пацієнта з COVID-19, в той час як напередодні їх було 382.

Статистика видужань зберіглася практично незмінною - 2 тис. 311 виписаних у середу, і 2 тис. 317 напередодні.

Всього з початку епідемії COVID-19 в Італії захворіли майже 203,6 тис. людей, з них більше 27,6 тис. вилікувалися. Нині триває лікування 104,6 тис. пацієнтів з підтвердженим діагнозом. Більш 71 тис. людей вилікувалися і виписані з лікарень.

Найбільш складна ситуація продовжує залишатися в Ломбардії, П'ємонті, Емілії-Романьї, Венето і Лігурії. Зараз на ці регіони Італії припадає 81% усіх заражень.

Італія займає третє місце в списку найбільш несприятливих країн через епідеміологічну ситуацію, проте, італійські медики вже деякий час відзначають певну стабілізацію ситуації і загальну тенденцію до зниження кількості випадків зараження коронавірусом.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА