10:03 07.07.2020

На кордоні з Білоруссю відновили роботу два пункти пропуску

2 хв читати
На кордоні з Білоруссю відновили роботу два пункти пропуску

З 00:00 годин вівторка, 7 липня, на кордоні з Білоруссю відновлено роботу пунктів пропуску "Дольськ" (Любешівський район Волинської обл.) та "Вільча" (Поліський район Київської області), повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"В обох пунктах пропуску можливе перетинання кордону пішки, пасажирським і вантажним транспортом", - зазначили в українському прикордонвідомстві.

"Вільча" є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі. А "Дольськ" - міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю всі, хто має на це законне право.

"Відповідні зміни введені у зв'язку з набуттям чинності розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 819-р. Після офіційного опублікування документа Держприкордонслужба поінформувала білоруських колег, після чого було відновлено роботу зазначених пунктів пропуску", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі України також зазначили, що ще в дев’яти пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках держкордону відновлено можливість пішого перетину кордону.

"Також, згідно із вказаним рішенням уряду України, з 00:00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетину кордону з Росією в таких пунктах пропуску: "Мілове" (Луганська область, Міловський район), "Гоптівка" (Харківська область, Дергачівський район), "Бачівськ" (Сумська область, Глухівський район), "Юнаківка" (Сумська область, Сумський район). Також на кордоні з Росією та Білоруссю в пункті пропуску "Сеньківка" (Чернігівська область, Городнянський район) та кордону з Білоруссю в таких пунктах пропуску: "Нові Яриловичі" (Чернігівська область, Ріпкинський район), "Виступовичі" (Житомирська область, Овруцький район), "Доманове" (Волинська область, Ратнівський район), "Славутич" (Чернігівська область, Чернігівський район)", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На околиці Чернігова пролунав вибух - адміністрація

Втрати РФ під час наступу на північ Харківської області становили 8 до 1 проти українських - Зеленський

Країни Центральної Азії побоюються брати участь у Саміті миру через страх перед Кремлем - Зеленський

Зеленський звернувся до народів Африки: очікуємо африканських лідерів на Саміті миру

Генсек НАТО заявив про готовність Альянсу задіяти п'яту статтю про колективну оборону в разі кібератаки

У неділю в південно-східній частині України місцями короткочасні дощі та грози

Зеленський у День працівників видавництв подякував усім, хто продовжує створювати та поширювати українську книгу

За добу на фронті відбулося 103 бойових зіткнення, від початку доби ще 21 - Генштаб ЗСУ

Глава МВС: близько 84% із понад 60 тис. об'єктів цивільного захисту в Україні повністю відповідають вимогам

Окупанти вдарили по передмістю Харкова, одна людина постраждала - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА