Компанія Volvo Cars вироблятиме власні електродвигуни у Швеції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Volvo Cars вироблятиме власні електродвигуни у Швеції

Технології&Авто
386
Компанія Volvo Cars збиратиме електродвигуни на заводі з виробництва силових агрегатів у місті Шевде, Швеція.
Про це пресслужба компанії повідомила Finance.ua.
До 2025 року вона створить повне власне виробництво електричних двигунів, інвестувавши 700 мільйонів шведських крон (приблизно 68 млн євро). Ще на початку 2020 року компанія оголосила про вкладення коштів у розробку електродвигунів для наступного покоління своїх авто.
З моменту заснування Volvo Cars у 1927 році, виробництво у Шевде було частиною історії компанії, а додавання лінії виробництва електромоторів до діяльності заводу – це інтеграція традиційного та нового виробництва у майбутній розвиток Volvo Cars. На першому етапі у Шевде збиратимуть електромотори, а пізніше виробник запровадить повний процес їх виробництва на власному заводі у цьому місті.
Завдяки власній розробці та виробництву електричних двигунів, інженери Volvo Cars додатково оптимізують електродвигуни та всю електричну установку у нових автомобілях бренду. Це покращить використання енергії в авто та їх загальну продуктивність.
Електричний мотор переймає на себе роль двигуна внутрішнього згорання та є фундаментальним структурним елементом електромобілів, поряд з батареєю та іншою електронікою. Взаємодія між цими трьома компонентами є вкрай важливою у розробці електричних автомобілів преміум-класу.
Інший напрям діяльності на заводі у Шевде зосереджений на виробництві двигунів внутрішнього згоряння, згодом його передадуть окремій філії Volvo Cars  Powertrain Engineering Sweden.
Загалом проектування та розробка електродвигунів компанії відбувається в Гетеборзі (Швеція) та Шанхаї (Китай). На початку цього року компанія Volvo Cars відкрила нову лабораторію електромоторів у Шанхаї, додатково до постійного виробництва електричних двигунів у Гетеборзі та сучасних лабораторій акумуляторів у Китаї та Швеції. Виробник планує стати топ-компанією з випуску преміальних електрокарів, орієнтуючись на те, що до 2025 року половина проданих Volvo у світі будуть повністю електричними, а інша половина – плагін-гібридними.
Хочете купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо кращі варіанти:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас