Укрпошта пояснила, як замовити доставку пенсії і соцдопомоги додому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта пояснила, як замовити доставку пенсії і соцдопомоги додому

Особисті фінанси
1164
Під час карантину пенсіонери можуть оплатити “комуналку”, замовити продукти харчування або отримати пенсію у листоноші.
Про це повідомили в контактному центрі Укрпошти.
Для цього необхідно заповнити анкету на сайті компанії або зв’язатися зі своїм листоношею, контакти якого можна дізнатися, зателефонувавши в контакт-центр Укрпошти.
“У період дії карантину, встановленого на рівні держави через поширення коронавірусної інфекції, змінено порядок виплати пенсії та соціальної допомоги. Пенсіонери, які є найбільш вразливою категорією інфікування коронавірусом, можуть отримати адресну доставку пенсії додому”, – зазначили в Укрпошті.
Щоб отримати пенсію, не виходячи з дому, необхідно просто познайомитися з листоношею, який обслуговує ваш будинок. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму або зателефонувати в контакт-центр 0 800 300 545 і набрати цифру 9.
Доставка пенсій і соціальної допомоги додому – безкоштовна.
Таким же чином можна замовити безкоштовно ще низку послуг і сервісів. Так, можна оплатити комунальні платежі, замовити ліки, оформити онлайн-підписку, отримати поштовий переказ “З картки додому”, замовити продукти та інші товари широкого вжитку, купити товари з інтернет-магазинів.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет Міністрів планує запустити можливість оплати комунальних послуг для пенсіонерів через “Укрпошту” або телефонні “гарячі лінії” банків.
  • Що потрібно для оплати послуг дистанційно: необхідно зареєструватися в системі дистанційного обслуговування або зателефонувати на «гарячу» лінію банку і надати інформацію про перелік ЖКП, які бажають оплатити дистанційно; надати дані для оплати послуг з їхніх рахунків.
  • Одержувачі пенсій та грошової допомоги також зможуть оплачувати житлово-комунальні послуги безпосередньо у листоноші під час отримання пенсії і грошової допомоги, або замовивши відповідну послугу, зокрема, по телефону.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас