19:09 14.04.2018

Бойовики в зоні АТО з початку доби здійснили 28 обстрілів позицій ЗСУ, поранений один український військовий

1 хв читати
Бойовики в зоні АТО з початку доби здійснили 28 обстрілів позицій ЗСУ, поранений один український військовий

Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку доби станом на 18:00 суботи 28 разів обстріляли опорні пункти Збройних сил України, одного військовослужбовця поранено, повідомили в штабі АТО.

"З початку доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. В результаті виконання бойових завдань один український воїн отримав поранення. Його доставили до військового госпіталю і надали необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook в суботу ввечері.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122-мм артилерії бойовики обстріляли захисників Широкиного, з гранатометів і великокаліберних кулеметів - захисників Мар'їнки, Кам'янки та Лебединського, з озброєння БМП - захисників Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів - українські укріплення під Павлополем, Гнутовим і Новотроїцьким.

Окрім цього, захисників Авдіївки обстріляли з гранатометів різних систем і зенітної установки. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Широкиного, Новомихайлівки, Кам'янки та Павлополя, а поблизу Водяного, шахти "Бутівка" і Талаківки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор відкривав вогонь по захисниках Зайцевого і Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм противник тричі застосував під Луганським, а захисників Троїцького - обстріляв з великокаліберних кулеметів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА