Новий витік розкриває подробиці прийдешніх iPhone 11 і iOS 13 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий витік розкриває подробиці прийдешніх iPhone 11 і iOS 13

Технології&Авто
2820
До презентації смартфонів iPhone 11 і операційної системи iOS 13 залишилося ще близько чотирьох місяців. Проте черговий витік дозволяє нам завчасно ознайомитися з деякими нововведеннями і особливостями цих продуктів.
Як повідомляє джерело, нові моделі iPhone 11 і iPhone 11 Max отримають AMOLED дисплеї діагоналлю 5,8 і 6,5 дюйма, відповідно. У дисплеях залишаться широкі вирізи, як і в моделях нинішнього покоління. Пристрої отримають поліпшену систему біометричної ідентифікації Face ID. Вона дозволить розпізнавати обличчя користувача з більших кутів, ніж це доступно для нинішньої версії. Попередні витоки також стверджували, що система зможе працювати і на більш коротких відстанях.
Найбільш помітною відмінністю лінійки iPhone 11 стане блок камер на задній панелі. На додаток до двох наявних модулів буде додано третій 12-мегапіксельний сенсор ширококутним об’єктивом (кут огляду 120 градусів). Згідно з наявною інформацією, Apple вивчала можливість оснащення всіх трьох модулів камери системами оптичної стабілізації зображення. Але в кінцевому підсумку було вирішено приберегти цю інновацію для моделі вже наступного покоління – iPhones 5G в 2020. А версії iPhone 11 і iPhone 11 Max будуть задовольнятися оптичною стабілізацією тільки в головному і телефотомодулях. Apple, за чутками, готує покращений світлодіодний спалах, який збереже попередні розміри, але повинен бути яскравішим і висвітлювати більше навколишнього простору. Крім того, острівець камери стане найтоншим за останні роки.
Нарешті, Apple розробила покращений ISP-процесор, який дозволить підвищити якість зйомки, і вдосконалила функцію Smart HDR. З чуток, вона буде «кращою, ніж Google, Samsung або Huawei пропонували раніше».
Серед інших нововведень iPhone наступного покоління згадуються нове покриття, схоже на матове скло, менш блискуча рама з нержавіючої сталі на моделі Space Grey, поліпшені стерео динаміки, які зможуть передавати чистіший і гучніший звук.
На додаток до різних апаратних нововведень Apple планує поліпшити смартфони лінійки iPhone 11 і програмним шляхом за допомогою операційної системи iOS 13. Темний режим, про який говорилося раніше, буде не зовсім темним, як можна було б припустити, виходячи з наявності AMOLED дисплеїв. Фактично мова йде про темно-сіру кольорову гаму. І впровадження темного режиму буде полегшено для сторонніх додатків.
Також в iOS 13 буде використовуватися оновлена ​​версія віртуального асистента Siri, яка забезпечить просунуту підтримку декількох команд, отримає значні поліпшення в сфері загального розуміння і невеликі поліпшення контекстного розуміння.
Нарешті, слід очікувати впровадження інтелектуального управління оперативною пам’яттю. Ця функція буде вчитися на звичках користувача і попередньо завантажувати додатки для прискорення роботи iOS. Крім того, очевидно, робляться зусилля, щоб зробити iOS 13 стійкою до джейлбрейку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас