Тепер власники iPhone зможуть платити за допомогою Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тепер власники iPhone зможуть платити за допомогою Bitcoin

Фінтех і Картки
919
Тепер власники смартфонів компанії Apple зможуть платити за допомогою криптовалюти Bitcoin. Цю функцію додали прямо у гаманець Apple Pay, який тепер дозволяє користувачу використовувати картку BitPay, при цьому не перевівши Bticoin у звичайну валюту. Офіційний сайт BitPay вже розмістив інформацію про це.
Представники компанії заявляють, що якщо у вас вже є картка BitPay Prepaid MasterCard, її можна додати у гаманець Apple Pay за допомогою додатку Wallet. Після цього користуватися нею можна буде так само, як звичайною карткою, щоб оплачувати покупки та послуги.
Очікується, що сервіс BitPay буде додано у список підтримуваних платформ Google Pay та Apple Pay вже у березні цього року. Завдяки цьому власники Android-смартфонів також зможуть використовувати криптовалюту для оплати різноманітних покупок та послуг.
Нагадаємо, що Bitcoin вже поставив новий рекорд вартості, перевищивши позначку у 49 тисяч доларів. Цьому передувало оприлюднення компанією Ілона Маска інформації про покупку Bitcoin на суму понад 1,5 мільярда доларів, що й спричинило зростання криптовалюти. Крім цього, криптовалютою зацікавилися BNY Melloy, Mastercard, Tesla та багато інших компаній, що також стало відчутним стимулятором росту.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас