Космічний корабель компанії Blue Origin здійснить суборбітальний політ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Космічний корабель компанії Blue Origin здійснить суборбітальний політ

Технології&Авто
370
Blue Origin виконає ще один тестовий політ свого корабля New Shepard, оскільки готується до відправки людей в космос вже наступного року.
Можливо, це станеться до того, як SpaceX зуміє здійснити свої плани. Дванадцятий політ багаторазової ракети Blue Origin відправить у космос цілий ряд науково-технічних експериментів разом з тисячами листівок з освітнього некомерційного клубу “Майбутнє” під керівництвом Безоса. Останнє випробування New Shepard відбулося в травні.
Компанія Blue Origin є однією з трьох компаній, які сподіваються запустити регулярну відправку людей в космос в найближчі місяці. SpaceX уперше прагне відправити астронавтів на Міжнародну космічну станцію ​​на борту космічного корабля Crew Dragon.
У свою чергу, Virgin Galactic Річарда Бренсона сподівається спершу відправити в космос свого знаменитого засновника, а потім оплатити замовникам невагомі екскурсійні польоти в космос в 2020 році. Virgin Galactic трохи випередила графік, вже відправивши свого першого пасажира – тренера-астронавта компанії Бета Мойсея – в космос під час випробувального польоту в лютому.
Але Blue Origin поступово просувається до посадки людей на одну зі своїх ракет до 2020 року. На відміну від космічного літака Virgin, New Shepard запускається і приземляється вертикально, як ракета SpaceX Falcon 9.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас