18:26 07.11.2019

Боєць ЗСУ загинув, ще четверо дістали поранень від початку доби на Донбасі

1 хв читати
Боєць ЗСУ загинув, ще четверо дістали поранень від початку доби на Донбасі

Протягом доби четверга бойовики на Донбасі 15 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один український військовослужбовець загинув і ще четверо бійців дістали поранень, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець об'єднаних сил, ще чотири наші захисники отримали поранення", - йдеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, бойовики обстріляли позиції українських підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Ворог також застосовував протитанкові керовані ракети.

Вісім обстрілів по позиціях об'єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили сім обстрілів.

Як повідомлялося, за даними прес-центру ООС, за минулу добу, 6 листопада, осколкові поранення на Донбасі дістали четверо українських військових.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА