07:51 24.04.2020

ДБР повідомило про підозру п'яти слідчим Нацполіції за незаконне затримання 8 осіб

1 хв читати
ДБР повідомило про підозру п'яти слідчим Нацполіції за незаконне затримання 8 осіб

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань в Краматорську, спільно з прокурорами Офісу Генерального прокурора, повідомили про підозру п'яти слідчим одного з відділень поліції ГУ Нацполіції в Луганській області, які в травні 2019 незаконно затримали 8 осіб за підозрою в занятті гральним бізнесом.

"Вночі 6 травня 2019 правоохоронці за підозрою в занятті гральним бізнесом незаконно затримали одного чоловіка і семеро жінок, одна з яких була вагітною, і помістили їх в ізолятори тимчасового тримання. Хоча правоохоронці не мали правових підстав для затримання", - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні за ч.2 ст.28, ч.1 ст.371 (завідомо незаконне затримання, скоєне за попередньою змовою групою осіб) КК України здійснює Луганське управління ДВБ Нацполіції України.

"У разі доведення провини, підозрюваним загрожує позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 5 років або обмеження волі терміном до 3 років", - підсумували в Бюро.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА