У GE розповіли, скільки може коштувати ремонт старих локомотивів Укрзалізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У GE розповіли, скільки може коштувати ремонт старих локомотивів Укрзалізниці

Фондовий ринок
702
Модернізація одного старого локомотива в залежності від його стану може обійтися “Укрзалізниці” в 50%-60% від вартості нового.
Про це в інтерв’ю повідомив генеральний менеджер GE Transportation з питань поставок і логістики Девід Кокс.
Як відомо, вартість нових локомотивів — 4,68 млн доларів (з ПДВ) за кожен.
“Вартість (модернізації – ред.) варіюється, але це дешевше, ніж купівля нових локомотивів. Це може бути в діапазоні 50-60%”, – сказав Кокс.
За його словами, модернізація забезпечує більш швидку і глибоку локалізацію в порівнянні з виробництвом нових локомотивів.
“У будь-якому випадку все залежить від фінальної угоди з точки зору того, які компоненти будуть модернізовані. Точніше сказати важко. Ми ще не знаємо, який обсяг модернізації необхідний для старого парку локомотивів”, – додав менеджер компанії.
Кокс також повідомив, що в даний момент ведуться переговори з приводу укладення угоди на модернізацію старих локомотивів.
Нагадаємо, у лютому 2018 року корпорація GE підписала довгострокову рамкову угоду з ПАТ “Укрзалізниця” на 1 млрд доларів.
Перший її етап передбачає постачання 30 вантажних локомотивів TE33A Evolution, виготовлених у США, а також локалізацію певної частини виробництва в Україні, що становить 10% кінцевої вартості угоди. На даному етапі GE буде використовувати українську сигнальну радіосистему та певні елементи кабіни.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас