BMW вмонтує в свої авто голосовий асистент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW вмонтує в свої авто голосовий асистент

Технології&Авто
126
Компанія BMW Group представила власну інтелектуальну систему, яка дозволить взаємодіяти з автомобілями марки за допомогою голосових команд природньою мовою.
Смарт-помічник отримав назву BMW Intelligent Personal Assistant. Він з’явиться в машинах BMW вже в березні наступного року; причому асистент зможе спочатку спілкуватися 23 мовами.
Інтелектуальний помічник зможе керувати бортовими системами транспортного засобу, а також надавати потрібну інформацію за запитом водія. Наприклад, автомобіліст зможе за допомогою голосових команд взаємодіяти з навігатором і кліматичною установкою.
Так, фраза «Їдемо додому» активує маршрут до оселі, а фраза «Мені холодно» вкаже бортовому комп’ютеру на необхідність підвищення температури в салоні.
Водій зможе запитувати у асистента відомості про роботу тих чи інших функцій, перевіряти стан агрегатів і довідуватися про можливі проблеми в роботі механічних та електронних вузлів.
Голосовий помічник буде відгукуватися на слова «Hey BMW». Автомобілісти також зможуть дати помічнику персональне ім’я. Йдеться про інтеграцію асистента з продуктами Microsoft Office 365 і Skype for Business.
Більше того, взаємодіяти з асистентом користувачі зможуть через «розумний» динамік вдома або в офісі, а також через смартфон.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас