Apple придумала датчик пульсу для MacBook (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple придумала датчик пульсу для MacBook (схема)

Технології&Авто
392
Apple запатентувала технологію, яка відстежує положення рук на MacBook. З її допомогою ноутбук не переходитиме в режим сну і зможе автоматично включати підсвічування клавіатури.
Патент називається «Портативний електронний пристрій, що має вбудований біосенсор». Іншими словами, Apple пропонує інтегрувати біометричний сенсор Apple Watch в ноутбук.
За задумом інженерів, він повинен знаходитися поряд з трекпадом. Для роботи датчика необхідно зробити перфорацію в корпусі, що нагадуватиме отвори для динаміків.
Apple неспроста вибрала таке розташування. У цій області зазвичай знаходяться руки користувачів, коли вони друкують на клавіатурі або взаємодіють з трекпадом.
Крім визначення людини, датчик можна використовувати для різних функцій, пов’язаних зі здоров’ям. Зокрема, сенсор може відстежувати пульс, частоту дихання і кров’яний тиск.
Подібно до інших патентів Apple, цей лише демонструє, чим займаються інженери компанії. Не факт, що MacBook отримає цей сенсор, але і виключати такий варіант розвитку подій не можна.
Apple придумала датчик пульсу для MacBook (схема)
Apple придумала датчик пульсу для MacBook (схема)
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас