11:12 21.11.2018

Повернення Wizz Air характеризує зміни в Україні за останні чотири роки

2 хв читати
Повернення Wizz Air характеризує зміни в Україні за останні чотири роки

Повернення авіакомпанії Wizz Air до України є символічним і характеризує зміни в країні за останні чотири роки, заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з головним виконавчим директором компанії Джозефом Вараді.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, насамперед йдеться про можливості для бізнесу. "Той факт, що Україна в рейтингу Doing Business вийшла вже на 71 сходинку, випередивши окремі країни ЄС, і ми впевнені, що і сприятливий інвестиційний клімат переконуватиме, що це абсолютно правильне рішення Wizz Air", - додав П.Порошенко.

Він також окремо відзначив лібералізацію валютного законодавства України, яке надає набагато більше можливостей і також захищає позиції інвестора.

"Третя позиція – це динаміка ринку. Ми не лише повернулися на довоєнні обсяги пасажиропотоку, але й зросли більше ніж на 30% порівняно з минулим роком. Безумовно, цьому сприяв безвізовий режим з ЄС", - сказав П.Порошенко, зазначивши, що з 11 червня 2017 року до 11 червня 2018 року кількість перетинів кордону в бік ЄС становить 20 мільйонів.

"На мою думку, дуже перспективним є внутрішній ринок авіаперевезень. І той факт, що Wizz Air готова ухвалити рішення щодо відновлення діяльності дочірньої компанії, щоб податки сплачувалися в Україні, дочірня компанія володіла літаками, які материнська компанія їй передасть - набагато підвищить ефективність взаємодії з національною владою", - сказав президент.

За його словами, факт підтримки Україною діяльності Wizz Air і нинішня зустріч є підтвердженням того, що двері України відкриті для компанії і співпраця буде ефективною.

Головний виконавчий директор компанії Wizz Air Джозеф Вараді, в свою чергу, зазначив, що компанія працює 10 років в Україні та вже перевезла 7 млн пасажирів. "Ми хочемо посилити свою присутність і зробити більше для України. Повністю з вами погоджуюся та вважаю, що інвестиційний клімат в Україні змінився на краще", - сказав він.

Дж.Вараді також зазначив, важливість конкурентності, оскільки це спонукає надавати кращі послуги, і повідомив про готовність надати більше літаків, які базувалися б в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали два удари по Харкову, пошкоджено нежитлові приміщення та житлові будинки

Єрмак під час саміту UNITED24: Україні не потрібен будь-який мир, нам потрібен справедливий мир

Від початку доби було 88 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ворог атакував 22 рази за підтримки авіації

Окупанти за добу випустили по Україні 13 ракет і завдали 37 авіаударів із застосуванням 47 КАБів

НБУ планує обмежити Р2Р перекази на час війни 30-ма операціями до 100 тис. грн на місяць

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість ворожих атак на фронті зросла до 79, окупанти авіаударами зрівнюють із землею Вовчанськ

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

Визначених Укренерго лімітів вистачить Києву 24 травня в середньому на 76% потреб, діятимуть графіки відключень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА