Нові Hyundai і KIA оснастять штучним інтелектом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові Hyundai і KIA оснастять штучним інтелектом

Фондовий ринок
324
З 2022 року всі нові автомобілі марок Hyundai, Kia і Genesis, від бюджетних до флагманських моделей, отримають платформу підключеного автомобіля зі штучним інтелектом Nvidia Drive. Раніше це рішення застосовувалося тільки в мультимедійних системах кросовера Genesis GV80 і нового седана Genesis G80, а зараз буде поширене по всьому модельному ряду.
“Nvidia Drive являє собою поєднання апаратного та програмного забезпечення, яке дозволить використовувати в мультимедійних системах Hyundai Motor Group служби підключеного автомобіля з підтримкою аудіо, відео, навігації, зв’язку та штучного інтелекту.
Завдяки оснащенню майбутніх моделей брендів у складі концерну високопродуктивної та енергоефективної платформою Nvidia Drive, Hyundai, Kia і Genesis зможуть запропонувати своїм клієнтам єдиний багатофункціональний інформаційний простір з підтримкою ШІ і постійним оновленням», — пояснив своє рішення Південнокорейський автоконцерн.
Рішення від Nvidia також будуть використані в новій сервісній платформі підключеного автомобіля (connected car service platform-ccSP) і операційній системі підключеного автомобіля (connected car operating system — ccOS), яка об’єднає дані від систем машини із зовнішніми центрами обробки цієї інформації. Крім того, нові технології дозволять додавати в уже належать клієнтам автомобілі опції, які можна буде розблокувати після покупки машини, а також дадуть можливість оновлювати вбудовану електроніку в процесі експлуатації автомобіля.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас