07:24 27.08.2019

Бойовики 12 разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 12 разів порушили режим тиші на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"26 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню ... У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 7 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. Зокрема, чотири рази неподалік Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля Павлополя - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 5 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Зокрема, двічі поблизу Новолуганського - з забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, біля Майського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, навколо Шумів - з ручного протитанкового гранатомета, у Луганська - з автоматичного гранатомета.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Противник обстрілював наші позиції неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї", - додали в штабі.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: До середини дня кількість бойових зіткнень зросла до 51, найгарячіше - на лиманському і покровському напрямках

СБУ затримала дочку ексмера Полтави, яка працювала на "виборчий штаб" партії Путіна

Італія готова відправити новий пакет військової допомоги з ППО для України і виділить 140 млн євро на розвиток української інфраструктури - глава МЗС

Уже бачимо, коли і як ми зможемо поставити нові системи ППО в Україну - Зеленський

Єврокомісія: EUR1,5 млрд доходів від заморожених активів РФ будуть переведені Києву в липні

Харків не розглядає варіанту евакуації жителів як вирішення проблем, місто націлене на відновлення - мер

За фактом витоку інформації здійснюють досудове розслідування і два службових - директор НАБУ

Німеччина найближчим часом надасть Україні третю систему Patriot, установки IRIS-T, "Гепарди", ракети та боєприпаси - Шольц

Генштаб ЗСУ: Від початку цієї доби на всій лінії фронту вже відбулося 37 боїв

Село Іванівське перебуває під контролем Сил оборони України - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА