18:10 28.04.2020

Бойовики тричі обстріляли українські позиції з полудня

1 хв читати
Бойовики тричі обстріляли українські позиції з полудня

Незаконні збройні формування, що діють на сході України, сім разів порушили режим припинення вогню з початку цієї доби станом на 17:00, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook у вівторок.

При цьому раніше Міністерство оборони України повідомляло про чотири обстріли з боку бойовиків із початку доби станом на 12:00. Отже, після полудня було три обстріли.

"Втрат серед наших захисників унаслідок ворожих обстрілів не було", - повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Під час обстрілів бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Всі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" і майже всі вони були з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"На свої збройні провокації противник отримав адекватну відповідь від українських воїнів. За допомогою штатного озброєння, підрозділи об'єднаних сил вчасно припиняли злочинні дії окупаційних військ", - йдеться в повідомленні.

На всіх трьох ділянках розведення сил та засобів ситуація залишається стабільною, режим "тиша" дотримується.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА