В аеропорту Жуляни запустили в роботу нову частину терміналу А — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту Жуляни запустили в роботу нову частину терміналу А

Фондовий ринок
755
Аеропорт Жуляни («Київ» імені Ігоря Сікорського) на початку тижня запустив у роботу нову частину міжнародного терміналу А.
Про це повідомили в прес-службі підприємства.
Нове крило офіційно відкрили 23 травня, проте кілька днів пішло на підготовку роботи державних служб.
Площа розширеної частини терміналу становить 9500 кв. метрів, а загальна площа комплексу після завершення робіт – 23 700 кв. метрів.
За словами співвласника керуючої Жулянами компанії «Майстер-Авіа» Дениса Костржевського, пропускна спроможність терміналу А на виліт зросла з 520 до 1040 пасажирів на годину.
У новому крилі на першому поверсі розмістили 23 додаткові стійки реєстрації та шість пунктів контролю на авіаційну безпеку. На другому поверсі розміщені 12 стійок паспортного контролю і чотири виходи на посадку.
Торговельні площі представлені магазинами Duty Free торгової марки Heinemann, оператором яких є компанія «БФ Груп». Послуги громадського харчування забезпечують ресторан іспанської кухні Bellota, ресторан української кухні Varenik Fly і фаст-фуди Market Plaza і WOG-кафе.
Проект розширення пропускної спроможності також включав будівництво парковки перед новим крилом терміналу, розрахованої на розміщення 135 автомобілів.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас