Mazda оновила кросовери CX-5 і CX-8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda оновила кросовери CX-5 і CX-8

Технології&Авто
1853
Японська компанія Mazda оновила два свої кросовери – мова йде про невеликий CX-5 і більш габаритний CX-8. Продаватися такі версії будуть на японському і європейському авторинках, пише newsyou.info.
Замість нинішньої мультимедійної системи буде використовуватися 10,2-дюймовий тачскрін, що володіє великою кількістю функцій. Також була оновлена ​​прошивка, яка спрямована на більш швидкий запуск і відгук системи, а також на забезпечення більш точної навігації. Для більш комфортної парковки інженери передбачили систему камер кругового огляду. Ці нововведення стали спільними для двох моделей.

Однак Mazda CX-8 чекають і деякі інші зміни. Зокрема, для гаджетів тепер передбачена бездротова зарядка, двері багажника можна відкривати за допомогою жестів. Все це робить автомобілі дуже сучасними і дозволить їм залишатися конкурентоспроможними як мінімум до 2025 року.
Оновлені Mazda CX-5 і CX-8 отримали по-новому відкалібровану автоматичну трансмісію, що покращує відгук на педаль газу і забезпечує краще прискорення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас