RU
 

У Дніпрі піймали кілера зі списку Інтерполу

Корреспондент.net,  7 серпня 2020, 15:41
0
518
У Дніпрі піймали кілера зі списку Інтерполу
Фото: dp.npu.gov.ua
У Дніпрі затримали кілера зі списку Інтерполу

Інтерпол розшукував чоловіка за здійснене ним замовне вбивство в Болгарії у 2016 році. Він переховувався і користувався підробленими документами.

У Дніпрі поліція затримала 35-річного чоловіка, який перебував у розшуку Інтерполу, - він скоїв замовне вбивство в Болгарії в 2016 році. Про це повідомляє прес-служба поліції області в п'ятницю, 7 серпня.

Чоловік переховувався від правосуддя під чужим ім'ям і користувався фальшивими документами. Його затримали патрульні зі спецназом поліції. В автомобілі затриманого знайшли зброю, набої і підроблені документи.

Тепер про затримання повідомили в Інтерпол. Правоохоронці встановлюють, як чоловікові вдалося отримати документи, і з'ясовують, чи причетний він до тяжких злочинів на території України.

Нагадаємо, що раніше прикордонники затримали двох злочинців з бази Інтерполу. В аеропорту Львова і в пункті пропуску Тиса були затримані громадяни Естонії та Угорщини. Обидва перебували в міжнародному розшуку.

Також повідомлялося, що розшукуваного Інтерполом українця затримали в Польщі. Інтерпол виставив стосовно затриманого "червону" картку, яка означає найвищий рівень міжнародного розшуку.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ИнтерполДнепрполициязадержаниекиллер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі