11:58 19.03.2020

Ситуація в Донецькій області контрольована, продуктів харчування достатньо - ОДА

2 хв читати

Ситуація на підконтрольній Україні території Донецької області з урахуванням вжитих заходів щодо недопущення поширення коронавірусу стабільна, перебоїв із забезпеченням продуктами харчування та водопостачанням немає, заявляють у Донецькій військово-цивільній обласній адміністрації.

"У Донецькій області ситуація контрольована, стабільна, продуктами харчування населення забезпечене", - сказав голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко на брифінгу в четвер.

Відповідаючи на запитання щодо водопостачання в області, Кириленко зазначив, що ситуація із забезпеченням водою стабільна. "Звісно, мають місце прориви водопроводів, як це і було, але бригади працюють у посиленому режимі. Якщо відбувається перебій водопостачання у зв'язку з обстрілами, відразу виїжджають бригади", - наголосив він.

Кириленко зазначив, що з моменту введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусу перебоїв із водопостачанням у Донецькій області не було.

У свою чергу представники департаменту охорони здоров'я розповіли, що за минулу добу госпіталізовано трьох жителів Донецької області, які повернулися з-за кордону, у них відібрано матеріали для проведення лабораторних досліджень.

"Медичні працівники мають індивідуальні засоби захисту, але в разі активного їх використання ми зможемо протриматися від семи до десяти діб", - сказав в.о. начальника департаменту охорони здоров'я області Володимир Колесник.

За його словами, Україна вже перейшла на другий рівень зараження, коли інфікування відбувається безпосередньо всередині країни, тому необхідно обмежувати контакти і за можливості перебувати вдома.

Голова ОДА звернувся до роботодавців із проханням перевести своїх співробітників на дистанційний режим роботи, а тих, хто перебував за кордоном або контактував із людьми, які повернулися з-за кордону, організувати для себе умови самоізоляції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові внаслідок падіння дерева постраждали дві жінки та дитина

На покровському напрямку воїни 47 ОМБр стримують щонайменше три бойові бригади РФ

На Покровском направлении воины 47 ОМБр сдерживают по меньшей мере три боевые бригады РФ – Сухопутные войска ВСУ

У Херсонській області в результаті обстрілів за минулу добу пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, є поранений

В Херсонской области в результате обстрелов за минувшие сутки поврежден объект критической инфраструктуры, есть раненый

Окупанти за добу 290 разів ударили по Запорізькій області, задіяли РСЗВ

Силами ППО вночі збито 9 із 13-ти "Шахедів" і одну ракету Х-59

Сили оборони за добу знищили 1210 окупантів

Країни НАТО не підтримали створення фонду військової допомоги Україні на суму $100 млрд, обговорюють нову пропозицію

Окупанти за минулий день обстріляли шість громад Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА