Доступність посилання

ТОП новини

Гурт «Казка» заперечив участь у фестивалі російського попу в Німеччині


Солістка гурту «Казка» Олександра Зарицька, фото 16 жовтня 2018 року
Солістка гурту «Казка» Олександра Зарицька, фото 16 жовтня 2018 року

Український гурт «Казка» виступив із запереченням даних організаторів концерту російської поп-музики в Німеччині навесні наступного року, що він візьме в ньому участь.

«Будь-яка інформація щодо майбутніх виступів Kazka, яка не підтверджена представниками гурту або не міститься на офіційному сайті, є нічим іншим, як «фейком»… Слідкуйте за графіком Kazka тільки в офіційних джерелах», – заявив гурт у фейсбуці і дав посилання на розклад своїх концертів на своєму сайті.

У соцмережах звертають увагу, що ця заява з’явилася тільки після того, як раніше 2 грудня в інтернеті стали широко розповсюджувати повідомлення організаторів російського поп-фестивалю «Пєсня года» в німецькому Дюссельдорфі 2 березня, де була заявлена участь, серед низки російських виконавців і кількох українських (Вєрка Сердючка і Таїсія Повалій), також і гурту «Казка».

При цьому інформація про такі плани на той концерт присутня в інтернеті вже принаймні понад місяць, але досі реакції гурту на неї не було.

Дата публікації: Четвер, 1 листопада 2018 року, 16:16
Дата публікації: Четвер, 1 листопада 2018 року, 16:16

Після заперечення гурту ввечері 2 грудня згадку про його нібито участь у концерті стали знімати зі сторінок, які рекламували його.

Гурт «Казка» здобув широку відомість і поза межами України після появи відеокліпу на його композицію «Плакала».

XS
SM
MD
LG