RU
 

Один з курсантів, що вижили під час катастрофи АН-26, помер

Корреспондент.net,  26 вересня 2020, 11:33
0
1397
Один з курсантів, що вижили під час катастрофи АН-26, помер
Фото: ГСЧС
Уламки літака розкидані навколо місця аварії

Курсант з Львівської області, який отримав 90% опіків тіла, помер в лікарні. Другий, що вижив, перебуває в стані середньої тяжкості.

Один з двох курсантів, які вижили під час катастрофи літака АН-26 на Харківщині, помер в лікарні. Другий пішов на поправку. Про це вранці в суботу, 26 вересня, повідомив телеканал Україна 24 з посиланням на головного лікаря лікарні Едуарда Хорошуна.

Зазначається, що Віталій Вільховий, який отримав 90% опіків тіла, помер. Смерть наступила приблизно о 10:50.

Водночас, вцілілий курсант зараз з травмами середнього ступеня перебуває в лікарні. Його перевели з реанімації в соматичне відділення.

"Він був спочатку поміщений в реанімаційному відділенні. Зараз на ранок, з поліпшенням, також у стані середнього ступеню важкості переведений в соматичне відділення. Рани заживуть. Я думаю, що наступної неділі буде ставати питання про виписку з наступним відпуском за станом здоров'я", - зазначив Едуард Хорошун.

За словами матері вцілілого курсанта, він вистрибував з літака на ходу. Його парашут не розкрився, оскільки висота була низькою.

Раніше повідомлялося, що в літаку перебували курсанти з 11 областей України. Вижили двоє людей - з Харківської та Львівської областей.

Нагадаємо, сьогодні під фюзеляжем знайдено тіло ще одного загиблого. Пошуки ще двох людей тривають. "Чорну скриньку" поки також не знайшли.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: авиакатастрофаХарьковская областькурсанты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі