Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ: бойовики продовжують блокувати дорожні коридори навпроти КПВВ на Донбасі


Українські прикордонники звітували про ситуацію на КПВВ на Донбасі
Українські прикордонники звітували про ситуацію на КПВВ на Донбасі

Бойовики продовжуют блокувати дорожні коридори навпроти контрольних пунктів в’їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка». Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Як зазначили у відомстві, хоч всі вказані КПВВ працюють щоденно з 8:00 до 16:00, «фактичний пропуск громадян здійснюється лише в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» – щоденно, «Новотроїцьке» – двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли російські найманці розблоковують рух дорожнім коридором».

У ДПСУ повідомили, що другий тиждень поспіль збільшується пасажиропотік на КПВВ «Станиця Луганська».

«Із завершенням локдауну кількість пропущених громадян зросла удвічі. Протягом тижня військовослужбовці Держприкордонслужби в КПВВ «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію оформили 4 290 осіб, на контрольовану територію – 4 418 осіб», – мовиться у повідомленні.

Через КПВВ «Новотроїцьке» 107 громадян та 17 транспортних засобів прослідували в бік тимчасово окупованої території Донеччини. Водночас 158 осіб та 26 транспортних засобів перетнули лінію розмежування у напрямку контрольованої території.

Зазначається, що бойовики не пустили на окуповану територію 30 людей, прикордонники допомогли їм повернутися на підконтрольну Києву територію.

XS
SM
MD
LG