10 підприємств-боржників не співпрацюватимуть із "Нафтогазом" у серпні (таблиця) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10 підприємств-боржників не співпрацюватимуть із "Нафтогазом" у серпні (таблиця)

Енергетика
399
10 підприємств (3% від загальної кількості контрагентів), які купують газ у НАК “Нафтогаз України”, не розрахувалися з компанією, щоб отримувати газ у серпні.
Про це повідомляє прес-служба “Нафтогазу”.
Станом на кінець липня умови, необхідні для продовження газопостачання, виконали 374 підприємства теплогенерації, які купують газ у НАК “Нафтогаз України”.
У компанії заявили, що надіслали підприємствам-боржникам письмові повідомлення щодо необхідності самостійного припинення газоспоживання з 1 серпня 2019 року, якщо до цього часу відповідні розрахунки не будуть здійснені.
10 підприємств-боржників не співпрацюватимуть із "Нафтогазом" у серпні (таблиця)
“У разі невиконання цієї вимоги транспортування та розподіл природного газу таким боржникам має бути припинено у встановленому законодавством порядку із залученням відповідних операторів ГТС/ГРМ”, – підкреслили у “Нафтогазі”.
“Нафтогаз вкотре звертає увагу контрагентів на необхідність своєчасної оплати отриманого газу, щоб і далі купувати газ на пільгових умовах.
Адже через нездатність окремих підприємств виконувати свої контрактні зобов’язання без тепла в опалювальний період може залишитись населення, яке своєчасно оплачує спожите тепло”, – додали у прес-службі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас