Microsoft підготувала до випуску новий ноутбук Surface Book 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft підготувала до випуску новий ноутбук Surface Book 3

Фондовий ринок
501
Компанія Microsoft готується представити парочку нових комп’ютерних пристроїв – ноутбука Surface Book 3 і планшета Surface Go 2. Нещодавні витоки з роздрібних мереж дозволяють вже зараз ознайомитися з деякими технічними характеристиками прийдешніх моделей.
Згідно з наявною інформацією, для ноутбука Surface Book 3 компанія планує використовувати новітні процесори Intel 10-го покоління. Також повідомляється про наявність оперативної пам’яті об’ємом до 32 ГБ оперативної пам’яті і накопичувача місткістю до 1 ТБ. Чутки також припускають, що Microsoft переключається на графічні чіпи Nvidia Quadro в деяких моделях Surface Book 3. Таким чином, пристрій можна буде використовувати і в професійних цілях, в тому числі для потреб 3D-аніматорів, дизайнерів та інженерів.
Планшет буде пропонуватися в конфігураціях з процесорами Intel Core m3 або Intel Pentium Gold. Версія з чіпом Intel Core m3 містить 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, опціональний модуль зв’язку LTE. Пристрій може отримати більший 10,5-дюймовий дисплей і трохи зменшені рамки, які можна бачити в Surface Laptop 3. В результаті, навіть з урахуванням збільшення дисплея, загальні розміри корпусу залишаться колишніми. Завдяки цьому можна буде використовувати існуючі аксесуари для Surface Go, наприклад, чохол Type Cover.
Передбачається, що офіційний анонс нових пристроїв серії Surface відбудеться наступного місяця. Однак через пандемію коронавірусу плани компанії можуть бути скориговані.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас