21:02 05.02.2020

Тисячі китайських туристів не можуть вилетіти з Балі через припинення польотів до Китаю

2 хв читати
Тисячі китайських туристів не можуть вилетіти з Балі через припинення польотів до Китаю

Тисячі китайських туристів можуть застрягти на індонезійському острові Балі через те, що уряд Індонезії призупинив авіасполучення з материковою частиною Китаю, повідомило в середу китайське консульство міста Балі Денпасар.

За даними консульства, на острові перебувають щонайменше п'ять тисяч китайських туристів.

Деякі з них розраховують на продовження дії віз.

У консульстві також заявили, що сподіваються на допомогу китайським туристам з боку імміграційної служби Балі.

Зазначається, що готелі острова дали гарантії, що до туристів з Китаю буде проявлено добре ставлення під час їх тривалого перебування в країні.

Індонезія тимчасово призупинила всі польоти в Китай і з країни в середу 5 лютого у зв'язку із загрозою поширення нового типу коронавірусу.

Влада Індонезії поки не повідомляла про підтверджені випадки зараження коронавірусом.

Спалах пневмонії в китайському місті Ухань (провінція Хубей) почалася в середині грудня 2019 року, збудником став раніше невідомий коронавірус 2019 nCoV. Всесвітня організація охорони здоров'я в кінці січня 2020 року визнала спалах надзвичайною ситуацією міжнародного значення. За даними китайської влади на ранок 5 лютого, в КНР від пневмонії, спричиненої новим типом коронавірусу, померли вже майже 500 осіб, кількість хворих наближається до 25 тисяч. Під підозрою про наявність захворювання перебувають близько 200 тис. людей. Вилікувати вдалося близько 900 осіб.

Випадки захворювання виявлені також у десятках інших країн. В Росії поки виявлені тільки дві людини з коронавірусною інфекцією - в Забайкальському краї і в Тюменській області, обидва хворих - громадяни Китаю.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА