14:49 09.06.2020

Виборча кампанія на місцевих виборах вже фактично розпочалася, - Черненко

1 хв читати

Київ. 9 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Виборча кампанія на виборах фактично розпочалася до її офіційного оголошення, вважає член неформального об'єднання експертної ініціативи "25 жовтня", політичний експерт, народний депутат VIII скликання Олександр Черненко.

"Фактично кампанія на місцях уже триває. Переважно кампанія стосується, безумовно, виборів міських голів великих міст, обласних центрів і за тим, як вона розпочинається, ми бачимо досить гарячий старт", - сказав Черненко під час онлайн-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він зазначив, що вже активно триває "бордова кампанія" (реклама можливих кандидатів на рекламних щитах - ІФ), активно створюються іменні партії.

Черненко прогнозує, що "гарячими точками" на майбутніх місцевих виборах буде практично кожен обласний центр і столиця України.

За його словами, на виборах до місцевих органів влади використовуватимуть "чорні технології, технології провокацій і політичного тролінгу".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

Дві третини українців підтримують довгострокове збільшення фінансування безпеки та оборони - соцопитування

Результати другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Київська організація Червоного хреста звернулася до правоохоронних органів у зв'язку з порушеннями в Печерській організації після відповідного звернення на інформлінію - голова міськорганізації

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА