BlaBlaBus хоче вийти на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlaBlaBus хоче вийти на український ринок

Фондовий ринок
818
Фpaнцузька кoмпaнія BlaBlaBus, автобусна дочка райдшер-сервісу BlaBlaCar, планує вийти на ринок України.
Таку заяву зробив один із засновників BlaBlaCar Ніколя Брюссон.
“Ми подвоїмо зусилля для виходу на ринок автобусних перевезень в Україні, – сказав він. – Наш перший автобусний рейс BlaBlaBus вже запущений в Німеччині. Німеччина повинна отримати вигоду з виходу BlaBlaBus на ринок, адже цінової конкуренції стане більше, а також з’явиться вибір для мандрівників. Ми плануємо поєднати нашими рейсами 60 міст по всій Німеччині і Бенілюксу протягом першого року роботи. Потім ми розширимо охоплення BlaBlaBus на всю Європу”.
Засновник BlaBlaCar і BlaBlaBus пов’язує подальший розвиток бізнесу виключно з автомобільним транспортом.
“Ми хочемо стати відправною точкою для спільних подорожей автомобільним транспортом, – каже Брюссон. – Наші пріоритети показують, що місія BlaBlaCar переросла карпулінг на далекі відстані: ми хочемо стати відправною точкою для спільних автомобільних подорожей. У контексті невідкладної боротьби з глобальним потеплінням, наш “ворог” – порожня машина на трасі, і зараз у нашої команди повно мотивації впоратися з цією проблемою. в Європі переважна більшість (75-80%) міжміських поїздок відбувається на машинах, в середньому на борту автомобіля перебуває всього 1,9 людини. Раніше ми боролися з безглуздою тратою ресурсів, заповнюючи порожні автомобілі. Тепер, крім цього, ми пропонуємо автобуси в якості альтернативи. Автобусам належить зіграти істотну роль в скороченні кількості автомобілів на дорогах, зменшенні викидів CO2 і зниженні вартості поїздок”.
Брюссон обіцяє сконцентрувати зусилля на створенні об’єднаної мережі автобусних маршрутів і карпулінгу в глобальному масштабі.
“Ми зосередимо наші зусилля на створенні цієї об’єднаної мережі автобусних маршрутів і карпулінгу в глобальному масштабі. Ми запропонуємо пасажирам єдину платформу, де вони зможуть знайти обидва транспортні рішення. Синергія цих двох видів перевезень дозволить нам пропонувати нижчі ціни при одночасному поліпшенні сервісу. Ми можемо зосередитися на автобусних маршрутах за найпопулярнішими напрямками і пропонувати карпулінг на нізкозагруженних маршрутах, що дозволить нам підтримувати ціни на низькому рівні в довгостроковій перспективі, а також знизити шкідливі викиди в атмосферу”, – розповів він.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас