19:00 13.03.2020

У Парижі зачиняють Лувр через ситуацію з коронавірусом

1 хв читати
У Парижі зачиняють Лувр через ситуацію з коронавірусом

Один із найвідоміших музеїв світу - паризький Лувр - із вечора п'ятниці зачиняє свої двері для відвідувачів на тлі ситуації з поширенням коронавірусу у Франції.

"Відповідно до урядових розпоряджень музей Лувр і національний музей Ежена Делакруа зачиняють у п'ятницю, 13 березня, о 18:00 до нового розпорядження", - йдеться на сайті Лувру.

У повідомленні зазначено, що всі відвідувачі, які купили квитки онлайн, зможуть повернути гроші.

Раніше в п'ятницю прем'єр Франції Едуар Філіпп оголосив про запровадження заборони на проведення заходів із кількістю учасників більше ніж 100 осіб у зв'язку з ситуацією навколо поширення коронавірусу Covid-19.

До цього запроваджені у Франції заходи з огляду на Covid-19 передбачали заборону на заходи чисельністю більше ніж 1 000 людей.

Напередодні президент Франції Еммануель Макрон оголосив про рішення закрити всі освітні заклади країни з найближчого понеділка у рамках заходів зі стримування поширення коронавірусу.

Крім того, він закликав компанії Франції по можливості дозволяти співробітникам працювати віддалено. Людей віком понад 70 років, а також - жителів Франції, що страждають від хронічних захворювань, Макрон попросив під час епідемії якомога рідше виходити з дому.

За останніми даними, у Франції виявили майже 3 тис. випадків зараження коронавірусом. 61 людина померла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА