18:04 30.06.2018

Омелян хоче, щоб туроператором Oasis Travel зайнялася прокуратура

2 хв читати
Омелян хоче, щоб туроператором Oasis Travel зайнялася прокуратура

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян називає "обурливою" ситуацію з українцями, які "застрягли" в аеропорту Тунісу, і заявляє, що Мінінфраструктури вимагатиме від ГПУ порушити кримінальну справу в зв'язку з шахрайством з боку туроператора Oasis Travel.

"Туроператор Oasis Travel заборгував перевізнику Bravo понад мільйон доларів і не заплатив ні цента. Про цю ситуацію Oasis Travel знав, були різні моменти врегулювання, ніяких коштів не надходило. Проте авіакомпанія Bravo за свій рахунок вже вивезла 650 туристів в Україну, цієї ночі був ще один додатковий борт, який забрав 120 людей, ще залишається, за нашими підрахунками, близько 800", - завив міністр в ефірі телеканалу "112 Україна" в суботу.

За словами В.Омеляна, в понеділок буде ще п'ять рейсів, які авіакомпанія теж виконує за свій рахунок, щоб всі українці повернулися додому. Два рейси будуть на Львів і три - на Київ. Найближчим часом буде графік цих польотів.

"Всі люди повернуться. Щодо перебування (туристів в Тунісі - ред.) до понеділка, туроператор Oasis Travel узяв на себе зобов'язання розмістити всіх людей за свій рахунок у готелях Тунісу", - додав міністр.

"Це обурливий випадок. Я буду рекомендувати Мінекономрозвитку позбавити цього туроператора ліцензії. Буде звернення до ГПУ, щоб порушити кримінальну справу, тому що ми маємо випадок з банальним шахрайством - коли гроші отримано, а послуги не надано", - підкреслив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали ударів по Харкову і Золочеву, постраждали щонайменше семеро мирних жителів - ОВА

Європейський фонд солідарності для українських фільмів виділив EUR400 тис. на вісім проєктів

Окупанти за добу обстріляли 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях

Українська молодь отримає сертифікати в "Дії" на книжки вже у 2024 році

Росіяни за добу 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини - голова ОВА

Зеленський привітав морську піхоту з професійним святом

Російські війська за добу вбили одного жителя Донбасу та ще чотирьох поранили

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА